logo-sothys


D.A.S. medical behandeling

 

Dermo Ablation Surgery is de nieuwste en volledig veilige methode voor esthetische en dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen en huidoneffenheden. Het alternatief voor chirurgische ingrepen!
Dermo Ablation Surgery maakt gebruik van een laag voor laag-techniek zodat er met veel precisie gewerkt kan worden om de oppervlakkige lagen van de huid te verwijderen.
Huidoneffenheden kunnen zo snel, nauwkeurig en doeltreffend worden verwijderd zonder het gezonde weefsel te beschadigen.

 

Werking:
Het systeem creëert een plasma effect en behandelt de huid zonder beschadigingen aan het omliggende weefsel.
Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Een behandeling bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.
De huidvezels trekken direct samen als reactie op deze aanraking. Zo ontstaat er een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
Naast het direct liftende en huidverbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume.
Risico’s op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt daarom sneller dan bij behandelingen met andere systemen bijvoorbeeld CO2 laser.

 

D.A.S. is daarom een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:
- Ooglidcorrectie
- Rimpels
- Vermindering van lijntjes rondom de mond en kraaienpootjes
- Verwijdering van huidoneffenheden zoals fibromen, moedervlekken, pigmentvlekken en wratten
- Littekens
- Xantelasma

 

Ooglid boven

€ 353,00

Ooglid onder

€ 353,00

Bovenlip

€ 302,00

Kraaienpootjes

€ 278,00

Huidaandoeningen

€ 88,00 bij 1 behandeling afhankelijk van de grootte